Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del två av fyra


Borderline syndrom del två

Det var som ett vatten där inne, ett ras och och en flod i alla dess skapelser. Håltagaren hade lämnat utrymme för raseri i alla dess nyanser. Okontrollerad blindhet hade färgat utrymmet mattsvart och även om vackra färger florerade härskade nattens vålnader med deras våld och övergrepp. Varje tanke klöstes till bitter hämnd och ve den som stod upp för sig.

Det gick inte det gick bara inte att skönja hopp i den pol av rött blod som forsade i svärtan. Allt dog och demoner föddes som ut ur satans barnkammare med sina väsande viskningar om att allt skulle bli sämre och att vänner inte fanns. I detta glödheta helvete denna lagerlokals derby mellan demoner var det öppet mål för ondskan att göra sak för sitt helvete. Han mådde då den pissiga ursäkten till rädsla och förnekelse den ursäktande lögnaren.

Men tomhetens dagar var räknade, råd hade hållits i himmelrikets salar

och en hjälte var på väg.




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-08 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer