Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig

Blir nästan provocerad
av minnenas molande dunk
Han har mörk lugg och lila byxor
där jag sitter

Från mina barndoms sår
en pojke i osmakliga kläder

Med ljus röst
bryter han töcknet
- Tack för att du stod upp för mig




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-01-04 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer