Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättfärdig

Jag vet inte längre
Körde om en djurtransport
På väg hem från julbordet i Borås

Jag glufsade besvärat

och smärtas ändå




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-01-04 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer