Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Fick en varm kram idag
och utan att enda ljud hördes
kände jag ett ord vibrera i mitt inre

Jag lyfte bordet
Vi bar in det i bilen

och kallpratade kort om Eslöv

Men jag är kvar där
i den sekund

när jag kände din värme




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-10-14 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer