Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BAKOM DIMMAN

Himlen viskade i mina öron
Ha tålamod!

Bakom dimman ligger tusentals glada överraskningar
Början kan vara eländig, men slutet behöver inte vara uselt
På väldoftande rosens gren står taggar som sårar
Dock finns i den illvilliga ormens mun ett helande motgift


Hat är hat
kärlek är kärlek
Jag är degat av kärlek
Du är degat av agg
Du kan inte vara mig
Jag kan inte vara dig




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-10-26 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP