Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser av grått

 

Jag tappar balansen ibland

driver för vinden

jag söker din mjuka hand

som smekte kinden.

 

Vägen blir dyster

för varje mil som vi gått

utan blickens lyster

målar alla mina penslar

nyanser av grått.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-10 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP