Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens magi och kreaturer

Skogens svarta demoner härskar bland trädens grenar
Dom visslar och sjunger på okända språk
Dom dansar och skrattar ritualernas dans

Jag står där borta vid vägens ände gömd
Lyssnar intensivt på naturens och deras ljud
Färger smeker mina ögon trötta
Och ljuden förtrollar mina öron med lätta

Åå du vackra underbara natur
Med vårens nyfödda färglada blommor
Vi har sommarens varma vindar
Höstens alla magiska färger och nyanser
Och sist vinterns kalla kyla

Åå du vackra underbara natur
Fylld till bredden med en massa kreatur
Skapelser som kretsar och härjar fritt
I våran underbara vackra natur





Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-12 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP