Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsändaren mottagaren och tolkningen

Avsändaren mottagaren och tolkningen
Är det en sekulariserad tre enighet?
Gud (fader)sonen och den heliga enigheten
Någonting säger mig att jag gått vilse i teologin
inte vilse i pannkakan suck
Lily Rosemary and the Queen of hearts
en låt av min barndoms idol Bob Dylan
Fast jag måste erkänna att jag är nog vilse vilse i
pannkakan
Fast pannkaka kan vara ganska gott

En misstanke gör sig påmind hos mig
kan det vara så att de brutala bilderna som kablas ut över världen i Palestina-Israels konflikten som gör att tankarna har tagit en smått religiös dimension?
Så mycket mänskligt lidande som matas ut och det med minimala känslor så långt jag kan tolka det hela
Men som flugor över en död finns de där Experterna förstå sig påarna med sina snabbt ihoprafsade förklaringarna finns de där Experterna med stora E




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-10-11 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP