Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara tankar

Dansande molnfigurer,
på en himmelsvid sky

Den sista droppen av lust,
innan melankolin ger sig till känna

Positivitet och harmoni kämpar,
bland skuggornas svartklädda trälar

Uttorkad sand i min hand,
glimrar till och ger förnyat hopp

Varje sekund viskar om starten på en era...




Bunden vers av Seasons VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-14 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finurligt skrivet, vrider och vänder, mörker mörker och lite hopp ändå
2023-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP