Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nånstans i gråzonen före och efter


Gangsterdöden



i slow motion såhär i efterhand;


Slipsen for in först, knappt men sen kom skon
där nere, helt blank, svart. Sen byxan, mörk,
innan kavajen slog upp när handen drog fram
vapnet som small

öronbedövande men så kort att det just hann
ringa till i öronen innan smärtan slog ut alla
andra sinnen, än smaken och hörseln.

Blodsmaken hann bli påtaglig, kväljande varm
innan ljudet av nån sorts svordom domnade av
nånstans mitt i när allt svartnade, allt hisnade


-nyanserna efter det kräver ett helt annat språk








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-14 01:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns ungefär som när någon inbjuden till skolan, talar om kon-sekvenser.
A pucklar på B som slår C som ger sig på A. Rundgång i mikro-fånen helt enkelt.
2023-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP