Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Gnagande känslor,
något känns osäkert

Otrygghet och svaghet,
är vi lika investerade?

Vänskaper bortom ridåer,
vad är gränsen för friheten?

Rädslan att bli förråd,
lämnad och utan förklaring
ersatt och utbytbar

Kärlek utan löften
Kärlek tunn som luften




Fri vers av Seasons VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-14 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP