Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

Tala, svep in mig
i trygghetens filt

Låt mig inte undra,
låt mig inte fundera

Skydda mig,
hellre än blottlägg

Säg sanningen,
bekräfta vidden
av verkligheten

Förankra mig
i kärleken vi delar




Fri vers av Seasons VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-14 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP