Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGENS JAG

Är jag idag en annan,
än den jag var i går?
Fler fåror rynkar pannan,
mer slitet är mitt  hår.

Men innersidan krisar
som förra dagens dag.
Med detta jag bevisar,
att jag är ännu jag!







Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP