Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medvetet eller inte förefaller snedsteget motiverat


Våt



alla trampade ner barren på stigen alla andra
redan gått på led sen nån "upptäckte" eländet


Så fort hon kom till skogsbrynet klädde hon
av sig inpå trosorna, blundade och neg, sen
klev hon försiktigt barfota ett steg i taget ut

mossan saftade blöt och slöt igen alla spår


-allt man hittade efter tio dagars intensivt
sökande var trosorna, på toppen av en tall







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-14 23:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det märkliga är just att få kunna välja själv. Ber någon mig näcka, så vill jag förstås absolut inte det. Men ber någon mig behålla kläderna på så... Dessutom brukar en vän till mig inte duscha med strumporna på. En del människor envisas med att tvätta strumpona i handfatet, för så gjorde 'föräldrar förr'...
2023-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP