Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tillspetsat kanske men helt ärligt


Med vildhonung mellan skinkorna



Var ser du dig själv om fem år?


På den frågan svararar jag ärligt:

framstupa sidoläge med ansiktet
före i en myrstack, hoppas jag
lyckats landa så med ett skotthål
från gommen ut genom pannan

Utan kalsonger, faktiskt naken







Fri vers av Gawain VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 00:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
*asg* Jag gillar din stil. Skönt att se att det inte gått fem år sedan du skrev denna, saker och ting hinner ändras. ;)
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP