Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmer

Porlande bäckar,
samlar små strömmar
av hopp

Värmen i hjärtats
taktslag, påminner
om en trummas rytm

Någonstans i Afrika,
i solens hetta,
finns jag leende

En kopp kaffe nu,
och stundens lugn
som håller mig här...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP