Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå stormen

En blå storm överraskade mig
när jag sökte skydd i en vulkan
den blåste bort dammet av sanningen
den hoppade innan jag somnade och drömde

När den drog förbi lämnade den klarhet
den blå genomskinlighet som inte försvinner
den gav mig skotten från ett mycket gammalt träd
som snart ska blomstra i min vulkan

Jorden seglade i en ton och rörde mig
den skildes från min flykt och tog sig till
tills jag återvände och väntade
den blå månstormen kom ut från min vulkan

En cykel avslutades
från vitt till blått
den magnetiserade reflektionen
av sin inkarnation

Nu dansar och sjunger den en sång
dess morgonsteg ger mig styrka

Den blå månstormen kom ut från min vulkan
dånande en sång om sanningen

Den blå månstormen kom ut från min vulkan




Fri vers av Arbolorian
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-15 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arbolorian