Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbannelse

Försök att förklara på enkla termer
Vad som händer inuti
Försök att undvika på olika sätt
Vad som korsar sinnena

Natten har just kommit, det är svårt att se
Det val du gjorde för att dölja ditt leende
För att kasta bort kvällshimlen

Kan jag veta vad som händer näst

En förbannelse vid sandens kant
För att skrämma bort kvällshimlen
Jag vet att vi måste våga känna
Vad som finns inuti smärtan

Jag försöker hitta ett bättre sätt
Att föra dig tillbaka hem
Och när du är här måste jag tänka
Vad som kommer att få dig att stanna

Jag hör din röst från långt borta
Det verkar som om du viskar från skyn
Vad jag försöker säga
Jag vet att du fortfarande är där

Jag vet att du tillhör ingen
För det finns inga gränser som kan hålla dig stilla

En förbannelse vid sandens kant
För att skrämma bort kvällshimlen
Jag vet att vi måste våga känna
Vad som finns inuti smärtan




Fri vers av Arbolorian
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-10-15 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arbolorian