Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feber

allting känns långsammare
värmen tar över
är det min kropp som tar hand om mig
mitt huvud i en ändlös värk

inget att bry sig om
bara ljud som låter så högt
och nattens mörker
skinande som det klaraste ljuset

feber gå bort
eller hjälp mig att övervinna min smärta
eftersom imorgon
är en ny dag
slå idag
med all din vrede

varje minut känns så lång
solens stadga på golvet
förlorad i en ökenvärld
några droppar vatten i min krus

min flaska flyter i sanden
febern drar tillbaka sitt angrepp
det verkar som jorden snurrar igen
mitt sinne finner lindring från smärtan

feber gå bort
eller hjälp mig att övervinna min smärta
eftersom imorgon är en ny dag
slå idag med all din vrede




Fri vers av Arbolorian
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arbolorian