Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan uttryckt hat skydda mot ondska ?




Ja till en ganska stor del vill jag tro det.

Både Hitler och Putin har sällan använt sig
av ordet hat. Kanske pga att de saknar kontakt
med den känslan.

I stället handlade/handlar de. Och det kallar vi
ondska.

Många mördare vill inte erkänna sitt föräldrahat.
Det förnekas och projiceras på andra.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 17:52



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Intressanta tankar!
2023-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP