Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnade på ett youtube klipp

Klippet handlade om dystra ting som död
och allehanda andra ting
det rörde sig om olika knep att hålla sig
frisk som äta en speciell kost
och framför allt inte äta sig proppmätt
men efter slag slog mig en fråga som
inte var så rolig
är det en poäng att man skall dö frisk
finns det ett egenvärde i det?
Ja se det är frågan




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-10-16 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP