Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husans tid är verkligen förbi.

Att kunna älska dig
innebär inte att jag
plötsligt trippar på tå kring
dina fötter.
Att kunna älska dig
innebär inte att
ändra mina egna värderingar.
Att kunna älska dig
är inte detsamma som
att all min frihet går till spillo.
Att kunna älska dig
handlar inte om att
tillfredsställa alla dina begär.
Att kunna älska dig
handlar inte om att
pressa ut den sista energi
jag har till enbart dig.
Att kunna älska dig
innebär inte att jag ska
uppoffra allt annat jag älskar.
Att kunna älska dig
är inte detsamma som
att jag ska dammsuga under
dina förbannade fötter.
Husans tid är verkligen förbi.




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-10-16 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP