Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dasset verkar låst!!!

Hösten på framfaten, vinden, regn och frost.
Tröja, vantar, jackan - räddar mig i blåst.
Glöggen är på bordet.
Spisen tjänar troget.
Måste ut på gården - men dasset verkar låst!!!




Bunden vers (Limerick) av Poetinvardagen VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-18 18:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan det gå
När haspen är
mer än bara på?
;)

2023-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP