Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens under i storstaden

Känns att hösten är på framfarten.
Många högar med löv finns i parken.
Barnen hoppar på skoj,
Vuxna skriker - Ohoj!
Skygga typer runt hörnet tar knarket.




Bunden vers (Limerick) av Poetinvardagen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-19 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP