Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratt


Människan
finns inte längre.

Om dom någonsin funnits.

Allt ett virrvarr av trasor
från kasperdockor.

Ihåliga är dom, ögonen,
och kartongen dom låg i,

fuktig, illaluktande, med
någon ful bild på

som liknar Gud




Fri vers (Fri form) av Lars Gullberg
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-19 23:27



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Ett (1) perspektiv ovan,
finns samtidigt gränslöst
många andra
samtidigt.
= ENIGMA.
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg