Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgården

Fjärilar landar mjukt fuktad skuldra
Solen värmer keratin
Sommarnatt speglad
Avblusad i hettan blödande brukas händer
Trädgårdsmästaren slipar spett
Plockar bladen av rosen
Jordiga fingrar famlande
Spettet sänks
Förtäring i förbjuden frukt
Sol blir så måne
Varulvsfrust i rosenträdgård
Valkyrian friges
Barfotajakt i månskensnatt
Pulserande pockar patos
Strupmorr i mörkret
Rosenknopp dras samman suktande solen
När hon fängslad i klorna kvider mjukt
Tacksamma tänder sliter lystet kött
Vattnar plockad ros




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-20 13:05



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Erotisk naturlyrik sinnrikt diktat
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina