Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikten

Entré från vänster sida scen
Grekisk mytologi i kaffetår
Vad är det som händer?
Skolflicksfnitter
Rodnande kinder
Vad fan är det som händer?!
Där
På balkongen
I en orimligt komfortabel famn
Nyss främmande läppar
Elektriska fjärilar mot min hals
Utsikten över allt tog andan
Insikten exploderade solar plexus

Jag är så jävla glad att vi tog slut

Dagen efter smäller hårt
Samvetskval
Du delar sånger om saknad
Jag inser att han har så rätt
”Jag önskar vi hade träffats i ett senare skede”
För två veckor ur ett helt liv
Är inte rätt tid för skolflicksfnitter och rodnande kinder
Inte för att jag inte vill
Utan för att jag kanske inte kan
Inte nu




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-03-02 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina