Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej

Han kallade mig en nål i en höstack
Barndomsbekantskap vi inte minns
Lite blåslagen nu
Men kanske finns
Något
Mjukt och försiktigt
Inga dödsföraktande småbarnssteg kring helvetesgap

Bara kravlöst
Rotlöst
Men själsbalsamerande
Trevande
Se om efter rätt plats
provrum
Samt absolut respekt till
Tidslinjen

Andas hud och finna värme
Mätta oss
Tills vi tröttnar

Eller

Inte




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-28 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina