Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bultar

Där i drömmar
Förlorar fotfäste
Målar framtiden i svart
Känner i rött
Det skaver i mitt hjärta
Det slår
Slår för det som jag känner
Vet
Vet ju så väl
Att det inte betyder
Men du
Jag älskar

Älskar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 49 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-20 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish