Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

när är det
för sent

nu vet jag hur man skapar en bra jord

och att det tar tid

nej det är ingen ide att börja nu
den tiden har jag inte

hinner jag skriva en bok om det
kanske men inte många kommer att läsa den

mitt dilemma är att livet gett mig kunskaper

jag har ofta tänkt fel
mest hela tiden
tagit den lätta vägen
nu på gamla dar har jag knäckt koden

sent omsider har jag alla pusselbitarna
och jag hinner på sin höjd lägga ett hörn

alla måste få lära sig
hur man skapar en riktigt bra jord

en kurs kanske jag kan hålla en kurs
utbilda kurshållare som utbildar kurshållare som ...

det kommer att ta tid
för lång tid

är det verkligen alltid
för sent

 




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-22 11:18



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Du ställer här en tydlig mänsklig fråga om självsäkerhetens entropi som slutligen mynnar ut i ett tidsperspektiv. Vad skulle mitt skyddshelgon ha sagt: inget regn - sannolikt. Vi kanske måste tänka större runt "Herren är", på så sätt Emma Darwin faktiskt gjorde.
2023-11-04

    Sefarge VIP
Skrivelse som ger tankar
Kanske hellre för sent
Än för tidigt?
(som i en för tidig död?)
;)
2023-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP