Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om du ser mig,
om du känner mig

Om Gud, ler och talar,
en strof av visdom, ett råd
som vägleder hela mitt liv

Om, du läser av hjärtans lust,
om du rörs i ditt innersta

Om du, vill ta ett steg,
mot ett nytt liv, ett ny serie

Om du, har bestämt dig,
att du låter allt utvecklas
och bli som det är tänkt...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-22 12:28



Bookmark and Share


  Koloristen
När. Inte om.
2023-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP