Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slår

Rytmen, slår
havet slår

Takten slår
tinningarna dånar

Livet strålar ut
men kroppen har
inneslutit musiken

Inget sätt att uttrycka
det som vill expandera




Fri vers av Seasons VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-22 12:31



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Jo det finns det. Skrik, lev rövare, gärna i micken så vi hör!
2023-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP