Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagstanken

Känslan,
Mitt uppe i allt.
Den är där.
Vardagspusslet, ständigt pågående.
Kvällen kommer, känslor skapas,
Tankarna spinner.
Fylls av kärlek, en enorm
Svårbeskrivlig och så gränslöst oändlig.




Skapa | Skriva av Threse
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-22 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Threse