Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedagen

Kanske gillar man den, eller inte.
Kanske är den obetydlig, eller inte.
Kanske firas den högtidligt, eller inte alls.

Jag tänker
Det är din dag,
Gör som du vill,




Skapa | Skriva av Threse
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-31 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Threse