Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min födelsedag

Det är min dag,
Jag vill fira,
Jag vill bli firad.
Kalas, pompa och ståt,
Ballonger, tårta och paket.
Jag älskar att fylla år,
Min dag är speciell, för mig!




Skapa | Skriva av Threse
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-31 22:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Har den äran
2023-11-01

  Åsa Henriksson VIP
Grattis!
Ballonger, pompa och ståt i all ära.
Men vad vore födelsedagen utan Poeter?
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Threse