Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällspromenaden

Den kan kännas motig,
när höstmörkret blir ett faktum.
Den kan också kännas lätt,
när vårens ljusa varma kvällar sprudlar.
Efteråt så ger den, oavsett mörker, ljus och värme
en himla massa energi.




Skapa | Skriva av Threse
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-24 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Threse