Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outgrundlighetens nav


Genom dagrar av

våldets svävande svärta

nattens borrande harm

greppas livslinor men

röken har inte lagt sig

och outgrundligheten

blir till ett nav




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-23 13:52



Bookmark and Share


  Susen VIP
En text som får mig att tänka till.
'Outgrundligheten blir till ett nav'
Får till mig att världens problem bara växer i omfattning
2023-10-25

    Lena Staaf VIP
En text som fångar en känsla av oförståelse över våldet i samhället.
2023-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Texten får mig att tänka på krigen som pågår och man försöker men inte kan förstå.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP