Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till denna text har jag fått använda insidan.


Mitt liv i ett snäckskal


Det är mitt
så länge jag vill ha det

Där finns inga fönster
som verkligen avslöjar mig
och där är för all del
ingenting nytt

Trappan vindlar till innerentrén

Bakom den bor
allt som är jag.



22/10 2023




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-24 17:50



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
...det kan ju sippra ut lite ljus där vid innertrappan...

Jag tycker om dikten.
2023-10-25

  TrollTörnTrappan VIP
Intressant sätt att se sig!
Låter rimligt.
Trappan undrar jag om du går längs innan du s.a.s. "sjunker in i dig" - eller om trappan blott begagnas av omvärldens personer...?
2023-10-24

  Kungskobran VIP
Det finns en värld och den är min

2023-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP