Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Haiku

 

Lövet lägger sig
inunder trädet, utan
underkastelse

©Eva Hedlund fd Langrath 2023




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-25 14:14



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar lövens
okuvliga vilja…
2023-10-26

  Bibbi VIP
Gillar.
2023-10-26

  lodjuret/seglare VIP
Speciell undermening liggande i texten, gör läsningen till en upplevelse som underfundig.
2023-10-25

  Kajan VIP
En elegans att avnjuta .

2023-10-25

  Emanuel Sigridsson VIP
Japanskt så det förslår i svensk höst. Tjusigt.
2023-10-25

  La Magnólia VIP
En vacker haiku formad av få ord men som ändå säger så mycket. Tack!
2023-10-25

  KYREUS of Sweden
Ordning formad av
MODER NATUR,
redan före
me-too-rörelsen
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP