Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floating in the emptiness

Floating in the emptiness,
Flying in the fog,
Dancing with my mind opening
To this cold world.




Bunden vers av Poetinvardagen VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-10-25 19:43



Bookmark and Share


  Poetinvardagen VIP
Larz - jag gör mitt bästa …
2023-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Avoid the void.
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP