Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaskara

Visar sig svåra stunder

I tysthet när  timmen  är slagen

Ser dig och vakar över dig

De har bara godhet

Och kommer med värme

Ge ditt hjärta tröst

Är bara en kort stund i ditt liv

Ger omsorg sprider hopp ljus i livet

Innan änglarna tyst försvinner igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-26 10:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2023-10-27

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
tack.

ja, de finns <3

de kämpar för vår

överlevnad hela tiden

spelar ingen roll vem du är

alltid en spirituell guide

och en skyddsängel vid din sida :)
2023-10-26

  Koloristen
De är många. Några av dem är alltid där.
2023-10-26

  alicja lappalainen VIP
En vacker bild. Den leder tankarna till Michelangelos målningar i Sixtinska kapellet.
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP