Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift

Hej
För evigt och för alltid förlåten
Är du
Mitt fina gift

Jag slutade snusa i ett halvår
Jag gav upp på dig
Slutade tro på dig
och i mina krämpor blev jag stel och sluten
Som en vissen ros
Ömtålig och sorglig

Jag blev så trött
Jag blev så hämmad i min trötthet
Att jag trodde livet självt
Vänt mig ryggen

Nu sitter jag i en stuga på landet och ler mot mitt öppna fönster
Den kalla vintern blåser in
och jag välkomnar den med öppna armar




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-27 08:05



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert och gripande vemod ....
2023-11-08

    Ohemulen VIP
Fint beskrivet. Jag höll upp snusandet i tolv år. Första halvåret var jag helt dum i huvudet :-)
2023-10-28

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
eftertanke
om jag levde för mig själv
med djur på min sida
skulle jag kunna sluta med snuset
djur är inte falska
djur är inte alkoholister
men det blir väl inte så...
2023-10-27

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag kan inte sluta med snus
utan det blir alla elaka och falska
(jag blir väl det också)
det går ur kroppen på en natt
glad att du är lycklig
vad snusar du?
jag tar ETTAN lös
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord