Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det kan bli


önskan som ignorerades
blev till
ohörd vädjan
blev till
känsla av respektlöshet

ilskan nedtryckt i byxfickan
började obemärkt
bygga murar

tittar i backspegeln
innan jag vänder blad
och skriver

tacksamhet
omtanke
och förnöjsamhet

blev till
hjärtats glädje




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-27 11:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus.
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2023-10-27

  Blomma-Stjärna VIP
bra arbete (att inte göra ont värre är en stor konst - till nytta o glädje för... ja, för alla! ;-))
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP