Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där skulle jag höra dina hjärtslag

Har dig på min näthinna
Ser din nakenhet
I mitt hjärta
Du får mina tårar
Det som gör ont inom
Du hade fått din plats
Mellan mina ben
I min våta längtan
I min lydnad
Till dig
Trasiga är vi båda
På varsitt håll
Jag är skör
Hade velat kura ihop mig
Och legat med mitt huvud
På ditt bröst




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 53 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-28 18:12



Bookmark and Share


  Koloristen
I sådana här fall gäller bara en enda sak: Kämpa på ända in i kaklet! Ge aldrig någonsin upp! Segern är nära!
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish