Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga tunga lock.

En vald ensamhet
kan skapa många möjligheter
där många dörrar står öppna.
Det är just ordet ”frihet”
som väger så tungt.
Att vara någons,
innebär en del saker
jag kanske inte vill?
Vilket får mig att fundera på
om jag verkligen vill dela mitt
liv med någon ännu en gång?
Betyder ”att dela” att stänga en del av min själ?
Där jag förväntas göra och agera på ett visst sätt?
Eller är dessa tankar och funderingar
bara ett tecken på bristande känslor?
Om jag hade känt mer, så hade jag kanske
inte känt så här?
Jag vet inte….
För det sista jag vill är att bära
det där tunga locket som pressar mig
nedåt där jag känner mig ofri.
Eller så låter jag bara allt vara som det är
och ser vad som händer,
där jag lämnar allt åt den kraft jag alltid tror på.
Jag får helt enkelt se..




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-29 11:26



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
man vet aldrig
var livet bär
vilket underbar
man så kan träffa
en otrolig själ
kanske inte gör
en till deras träl
utan en
"lika-mycket"
behövas väl
om du klarar
dig själv
ska du va gla
andra föredrar
att va me andra
och va elaka
så stappla ut
från garderoben
ha på dig nåt fint
och se
du kanske får
från någon
som sen
blir mer
en glimt
2023-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP