Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aktuell omskrivning


NÅD OCH FRED

Jag skriver åter några ord
om glädje, ljus och frid
och ställer fram dem på mitt bord
i denna mörka tid.

De sprider stillhet, värme, ro
och trygghet i min själ
och står för kärlek, hopp och tro
att Någon vill mig väl.

Ställ enkla ord som nåd och fred
att lysa på ditt bord!
De värmer kalla hjärtan med
sitt budskap till vår jord.




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-29 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP