Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marinerade tankar

 



De är doppade i puls och hjärta.
Vart hon än går, vart hon än vilar,
så ligger de på hennes geografiska
tungspets och samlar sig.








Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-30 05:45



Bookmark and Share


    Leo Lo VIP
Det finns ett uttryck inom sjukvården om patienter som är "marinerade i morfin" det vill säga "morfinerad".
Din fina korta text fick mig att assosciera (felstavat) till dessa uttryck.
Med förhoppning om att du kommer med i vår jubileumsskrift.
Vänligen Lena Olsson Leo Lo
2023-11-03

  DominiQueen
Wow! Snyggt.
2023-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Mmmm, blotta tanken är som att se dem äta i filmen 'Brasil' av Terry Gilliam, en av grabbarna i Monty Python. Där finns en bild av vad maten skall föreställa och på tallriken ligger något som ser ut som grått potatismos. Den där tanken går igen i en annan film i en trilogi, 'The Matrix, del två'. Det som ligger på tallriken är en bit tårta eller bakelse. Men i själva verket är det en syn för hjärnans föreställning av hur en bakelse bör se ut och smaka. Mmmm, vad godis du bjuder på här...
2023-10-30

  animan VIP
Marinerade tankar - det är väl sådant man funderat på, eller kanske snarare haft på hjärtat, en längre tid men inte vågat eller fått tillfälle att yttra.
2023-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Snygga formuleringar!
2023-10-30

  Mats Edin VIP
Så skönt förtätad
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP