Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor och levnad


Bortom oss
över och inom oss

Hela uppsättningen
intryck beröringar
strömmade till

Du nuddade mig
och jag flöt iväg

Du djupdök
bland känslor och

Vi blev levande




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-10-31 14:18



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Denna fina dikt slår an i
mig. Beskriver så bra hur
känslor vaknar till liv när
man blir berörd och berör
någon. Kan vara kärlek. Kan
vara vänskap. Men för mig
även upplevelsen av någons
konst, musik, poesi....
2023-11-02

  Susen VIP
"Vi blev levande" ett möte som hänför
2023-11-01

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om kärlek, värme och gemenskap.
2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP