Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

 

Vägen går genom kurviga dalar

Svänger fram och tillbaka

Det finns en tidzon som väntar

Leta sig fram  i  en djungel av svar

Bilfärden leder genom 

Tysta städer

Kanske inte platsen blir varande

Stannar endå kvar ser hopp om ljus framtid

Ger ett mycket   stort utrymme av glädje

Står tryggt fast

I att  bara vara på en plats

Drömmarna får leva vidare




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-02 09:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Komma vad vara månde, jag kommer aldrig att vika av från min älskades sida. Jag förbliver där.
2023-11-05

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma."
2023-11-04

  alicja lappalainen VIP
EN DIKT MED DUBBEL BOTTEN
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP