Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande snöstjärnor

Faller sakta ned till marken

Fyllda av mild värme

Fångar en snöstjärna

Blåser den bort

Se den försvinna  i snöstormen

Ger dagen en glädje

För lekande barn

Underbara minnen

Se upp mot himlen

Gnistrande snöstjärnor

Formar tiden ger hopp

I allt  vita virvlar snön

Flyttar undan tid och rum

Det är dags gå ut

Fånga snöstjärnor

I dagen som är här




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-02 09:56



Bookmark and Share


  Koloristen
Fyllt av glädje och god förväntan!
2023-11-05

  Bibbi VIP
Fint.
2023-11-04

  alicja lappalainen VIP
DET FINNS ETT BARN I VARJE MÄNNISKA NÄR SNÖSTJÄRNOR FALLER
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP